Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

UNICO TOWER 12HP Airco zonder buitenunit VANTUBO - VANTUBO AIR BELGIË

menu
Ga naar de inhoud
UNICO TOWER INVERTER 25HP
Verticale monoblockairconditioner met inverter van de nieuwe generatie. De modus SILENT optimaliseert de werking van het toestel, garandeert maximale stilte en zelfs tot 30% minder energieverbruik. Bestemd om woonvertrekken, kantoren, handelspanden, hotels enz. te koelen en aanvullend te verwarmen.
In het bijzonder aanbevolen voor vertrekken die het hele jaar door worden gebruikt, in sommige gevallen ook als enige verwarmingsbron. Deze geteste, efficiënte toestellen hebben hun doeltreffendheid al bewezen in duizenden woningen over de hele wereld. Ze zijn een perfect alternatief voor de ingewikkelde traditionele installaties en airconditioners van het type split, en doen niet onder qua efficiëntie en prestaties.

TOWER 25HP inverter
Monoblockairco om lucht te verwarmen en te koelen in een vertrek met een oppervlakte tot ongeveer* 40 m2_.
Montage: “staand” aan de binnenkant van een buitenmuur.
Nominaal koelvermogen: 2,95 kW;
Nominaal verwarmingsvermogen: 3,1 kW;
Maximaal luchtdebiet binnen: 260 m3/u;
Breedte: 470 mm; Hoogte: 1390 mm; Diepte: 185 mm;
Optie:
PRIJS Vandaag: €2515 incl.BTW
B1015 UNICO Wi-Fi set

Kan worden gebruikt met:
UNICO behalve TWIN en EASY

PRIJS vandaag: €49 incl.BTW
Prijs alleen geldig bij aankoop, inclusief airconditioner!

De montage is eenvoudig en wordt enkel binnenshuis uitgevoerd. Er hoeft geen koelinstallatie tussen de binnen- en buitenunit te worden aangelegd. Het volstaat om de airconditioner aan te brengen op een buitenmuur waarin twee openingen met een diameter van 16-20 cm zijn gemaakt.
Er hoeven geen werken op een hoogte te worden verricht en u hebt geen hulp van vaklui nodig. Het toestel wordt aangesloten op een stopcontact van 230 V/50 Hz.
Begrepen in de set van het toestel:
+ Installatieschema op schaal 1:1.
+ Stalen montagelijst.
+ Twee flexibele vellen uit hard polypropyleen om de openingen te beveiligen/buizen aan te leggen.
+ Twee interne moffen om de buizen te beveiligen.
+ Twee ronde, uitvouwbare roosters met een diameter van 162 mm.

+ Set pakkingen en bevestingsschroeven.
Vragen ? Offerte ? Voorraadstatus ?Ik verstrek mijn persoonlijke gegevens vrijwillig en ik heb het recht om deze te wijzigen. Ik ga ermee akkoord om een beroep te doen op de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door vantubo.be en de overdracht van marketinginformatie aan mij. Ik heb de informatie over het privacybeleid gelezen op https://vantubo.be/privacy-policy.html en accepteer de voorwaarden ervan
*OPGELET:  De aanwijzingen voor de keuze van een gepast toestel voor een bepaalde oppervlakte zijn enkel indicatief en maken geen onderdeel uit van een aanbod in de juridische zin van het woord. Bij de opmaak van deze aanwijzingen zijn we ervan uitgegaan dat het om een normaal woonvertrek gaat, dat niet hoger dan 2,5 m is, in een normale woning met een gemiddelde blootstelling aan zonnestralen, in een gebouw dat qua isolatie voldoet aan de huidige normen. De toestellen hebben elk hun eigen capaciteit en hun efficiëntie hangt af van verschillende factoren zoals: de grootte van het vertrek, de ligging tegenover de zon, het aantal ramen, de isolatie van het gebouw, het aantal en soort elektrische toestellen dat warmte genereert in het vertrek enz. Als er een precieze keuze van toestel vereist is, kan dit enkel gebeuren door een gekwalificeerd ontwerper van airconditioninginstallaties, die op basis van de bestaande omstandigheden een ontwerp opmaakt en daarbij de nodige berekeningen verricht voor de behoefte aan warmte/koelte om een bepaalde temperatuur in een bepaald vertrek te bekomen. We raden u aan de hulp in te roepen van een gespecialiseerde ontwerper, vooral als onze airconditioners de enige verwarmingsbron zullen zijn.
Terug naar de inhoud